• image
  • image

Átadásra kerültek az Egyesületünk által alapított ösztöndíjak

2017. június 15-én a Czuczor Gergely Bencés Gimnázium évzáróján került átadásra a Luif Otmár Ösztöndíj, valamint a Jó tanuló - Jó sportoló-díj, melyet Péter Tamás főtitkár alapított. A díjakat dr. Kőrösi Tamás, a Bencés Diákok Győri Egyesületének elnöke adta át.

A 2016/2017-es tanévben a gimnázium legjobb lány sportolója Barabás Kata (kosárlabda),fiú sportolója Török Balázs (futball, atlétika)végzős diákoklettek, akiknek díszes serleg, emlékérem, könyv és értékes sportpóló volt a jutalmuk. Fair Play-díjban részesült Szabó Dávid (futball, tenisz) 11. osztályos tanuló egész éves sportszerű hozzáállása, magatartása és sportteljesítménye elismeréséül.

A dr. Kőrösi Tamás (Ph/1973), Péter Tamás (Gy/2000), dr. Koór Sándor (Ph/1965) és dr. Kozma Ottó (Ph/1965) által alapított Luif Otmár Ösztöndíjat Déri Barnabás, 8. osztályos tanuló nyerte el, kiváló földrajz tanulmányainak elismeréseként. Az ösztöndíjat a Pannonhalmi Bencés Gimnáziumban is átadtuk, ahol Szalai Dániel 11. osztályos tanuló vehette át az elismerést. A díj nyertesei a hagyományoknak megfelelően az oklevél és a Luif Otmár füveskönyv mellé 50.000 forint pénzjutalomban is részesültek.

bences jelveny

   

Támogatóink:

emmi

 

sziszcom

 

VILL-KORR

vilkorr

 

Klastrom-Logo

 

gy logo

 

logorabakqelle

Szent Imre Patika

szent-imre-gyor