• image
  • image

2015. évi találkozó

2015. május 23-án tartottuk meg hagyományos közös érettségi találkozónkat, melyet a Czuczor Gergely Bencés Gimnázium és Egyesületünk szervezett.

 

A 10 órakor kezdődő szentmisét Tóth Konstantin OSB (Ph/80) a Gimnázium igazgatója mutatta be, homíliát mondott Mihályi Jeromos OSB (Gy/2005), jubiláló tihanyi bencés atya.

 

A dísztermi ünnepségen Somogyi György (Gy/65), Abda község nyugalmazott polgármestere, Egyesületünk tagja mondott beszédet a jubilálók nevében, majd a Győri Bencés Diákokért-díjat az idei évben dr. Kőrösi Tamás (Ph/73) vehette át a győri bencés diákokért és öregdiákokért végzett önzetlen társadalmi munkája elismeréseként.

 

Péter Tamás (Gy/2000) főtitkár, mint a Bencés Diákszövetség elnökségi tagja a BDSZ nevében átadta az Egyetemi-ösztöndíjat is, melyet az idei évben Schlőgl Simon (Gy/2010) orvostanhallgató érdemelt ki.

 

Tóth Konstantin OSB a 75 éve érettségizett Dr. Csollány Károly (Gy/40) és dr. Tornóczy József (Gy/40) diáktársainkat jubileumi emlékéremmel tisztelte meg, majd az iskola mindennapjairól tartott rövid beszámolót.

 

A legidősebb jubilálókat Péter Tamás főtitkár gránit matúra oklevéllel köszöntötte.

 

bences jelveny

   

Támogatóink:

emmi

 

sziszcom

 

VILL-KORR

vilkorr

 

Klastrom-Logo

 

gy logo

 

logorabakqelle

Szent Imre Patika

szent-imre-gyor